Skip to content

EWS Group heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt altijd volgens de geldende wet- en regelgeving. Neem bijvoorbeeld onze divisie EWS Pest control. Onze technicians werken al jarenlang volgens de uitgangpunten van IPM (Integrated Pest Management) om zo de toepassing van biociden en rodenticiden (oftewel giftig lokaas) te minimaliseren.

Daarnaast probeert ook de Nederlandse overheid het gebruik van biociden tot een minimum te beperken. Voor bedrijven die de mogelijkheid willen behouden om buiten (incidenteel) rodenticiden te blijven gebruiken, is het verplicht om zich vóór 1 juni 2017 te certificeren. Vandaar dat EWS Pest control zich in april 2017 heeft laten certificeren voor IPM Rattenbeheersing.

Deze certificering vereist een andere aanpak en intensievere registratie met betrekking tot rattenbeheersing. Denk hierbij aan de eis om allereerst voldoende preventieve maatregelen te nemen (monitoring en habitatmanagement) voorafgaand aan het gebruik van rodenticiden. Het plan van aanpak van onze technicians en de hierbij behorende acties worden overzichtelijk en transparant geregistreerd in de EWS Portal, zoals u van ons gewend bent.

Ook met deze nieuwe certificering kunt u uiteraard rekenen op de vertrouwde kwaliteit van onze dienstverlening en staan onze IPM technicians voor u klaar met effectieve adviezen en gerichte (bestrijdings-)acties!

Voor aanvullende informatie of vragen over dit onderwerp kunt u contact met ons opnemen via 0183-301270 of info.pestcontrol@ews-group.com.

Meer informatie over de kwaliteits- en veiligheidssystemen van EWS? Klik dan hier.