Skip to content

Determinatie

EWS Pest control

Heeft u een insect gevonden, bijvoorbeeld in huis of in de tuin, en weet u niet welk soort insect dit is? De plaagdierdatabase van EWS helpt u een insect herkennen zodat u kunt vaststellen met welk insect u te maken heeft en hoe u deze effectief kunt bestrijden. Op deze pagina vindt u verschillende mogelijkheden om meer te weten te komen over de verschillende soorten plaagdieren.

Als u al weet met welk plaagdier u te maken heeft maar op zoek bent naar aanvullende informatie, kunt u gebruikmaken van onze plaagdierdatabase. Hier kunt u door een categorie te selecteren informatie over de bijbehorende plaagdieren raadplegen.

Als u het juiste plaagdier niet kunt vinden, kunnen de specialisten van EWS Pest control middels een determinatie de identiteit voor u vaststellen. Print onderstaand determinatieformulier uit, vul het in en stuur het naar ons op inclusief een monster (bij voorkeur meerdere exemplaren) van het insect en/of uitwerpselen. De monsters onderzoeken wij vervolgens in ons determinatie lab. Nadat de identiteit is vastgesteld ontvangt u een rapport met daarin de bevindingen en een deskundig advies.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Foto Jan willem
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

Meer informatie
Contact Sales
Foto Jan willem
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor
+31 6 82574249
j.vanderhoeven@ews-group.com