De kwaliteit van EWS Group krijgt vorm door mensen die hun vak verstaan: onze specialisten! Zij zijn allen in het bezit van de verplichte vakdiploma’s en licenties. Daarnaast zijn ze op de hoogte van alle geldende wetten en regelgeving. Bovendien houden onze specialisten hun kennis up-to-date door regelmatig trainingen, cursussen en nascholingsopleidingen te volgen. Hierdoor garanderen wij een professionele werkwijze met veel aandacht voor veiligheid van mens en milieu.

EWS Group is in het bezit van de volgende certificeringen:

BMSB Certificaten

NVPB, BePMA & KAGO
EWS Group is lid van de NVPB (Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven) en de BePMA (Belgian Pest Management Association). Deze brancheverenigingen streven naar de verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de plaagdiermanagementbranche.

In het kader van Gas Measurement is EWS Group al jaren actief lid van Stichting Kennis en Advies Gasmeting & Ontgassen (KAGO). Een directielid van EWS Group is actief als voorzitter van Stichting KAGO. In deze functie is hij betrokken bij ontwikkelingen rondom gasmetingen en ontgassingen in verschillende Europese landen. Daarnaast is EWS België wat betreft Maritime & logistics onderdeel van de International Maritime Fumigation Organization (IMFO). Dit is een internationale groep die bestaat uit onafhankelijke organisaties met als doel wereldwijde standaarden voor het onderweg fumigeren van voorraad aantastende insecten in alle levensstadia.

Meer info