De kwaliteit van EWS Group krijgt vorm door mensen die hun vak verstaan: onze specialisten! Zij zijn allen in het bezit van de verplichte vakdiploma’s en licenties. Daarnaast zijn ze op de hoogte van alle geldende wetten en regelgeving. Bovendien houden onze specialisten hun kennis up-to-date door regelmatig trainingen, cursussen en nascholingsopleidingen te volgen. Hierdoor garanderen wij een professionele werkwijze met veel aandacht voor veiligheid van mens en milieu.

EWS Group is in het bezit van de volgende certificeringen:

NVPB & KAGO
EWS Group is lid van de NVPB (Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven). Deze branchevereniging streeft naar de verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de plaagdiermanagementbranche.

In het kader van Gas Measurement is EWS Group al jaren actief lid van Stichting Kennis en Advies Gasmeting & Ontgassen (KAGO). Een directielid van EWS Group is actief als voorzitter van Stichting KAGO. In deze functie is hij betrokken bij ontwikkelingen rondom gasmetingen en ontgassingen in verschillende Europese landen.

PLA..N.
Naast ons lidmaatschap van de NVPB, zijn wij nu ook lid van de brancheorganisatie Platform Plaagdierbestrijding Nederland (PLA..N.). Deze organisatie zet zich in voor de belangen van bedrijven die actief zijn op het gebied van plaagdierbeheersing en -bestrijding en houtverduurzaming. Daarnaast streeft PLA..N. naar het verhogen van de kwaliteit en het professionaliseren van de plaagdiermanagementbranche. Voor meer informatie over PLA..N. kunt u gaan naar: https://www.platformplaagdierbeheersing.nl/