Skip to content

Effectieve oplossingen voor uw vogelprobleem

Bescherm uw bedrijfspand, wagenpark en de gezondheid van uw medewerker

Overlast door vogels

Vogels zijn van oudsher ongenode gasten in moestuinen, boomgaarden en op akkerland. Ze eten geteelde vruchten en pas gezaaide zaden. Tegenwoordig is vogeloverlast met name in bebouwde gebieden een probleem. Denk aan nestelende meeuwen die auto’s en gebouwen bevuilen of aan grote hoeveelheden verwilderde duiven op straten en pleinen.

Vaak worden ze door mensen gevoerd waardoor niet alleen nog meer vogels, maar ook allerlei andere ongewenste dieren hun opmars maken. Als vogels in grote groepen opereren zorgen ze bovendien voor geluids- en stankoverlast. Ook kunnen ze ziekteverwekkers overdragen op de mensen en zo een gezondheidsrisico vormen.

EWS Group dé zakelijke partner in fauna management.

Vogelpinnen

Onze duivenpinnen, meeuwenpinnen en algemene vogelpinnen zijn gemaakt van UV-lichtbestendig polycarbonaat en beschikbaar in diverse lengtes. De robuuste naalden zijn 1,4 mm in doorsnede en gemaakt van 302 graad rvs. De pinnen weren vogels op een effectieve manier van gebouwen.

Elektr. vogelwering

Elektronische vogelwering is een soort schrikdraad tegen vogels. Het is bijna niet zichtbaar en zeer effectief! Zodra de vogels in aanraking komen met ons elektrische systeem krijgen ze een schokje. Een duurzame bijkomstigheid is dat deze vorm van wering ook beschikbaar is op zonne-energie!

Draadsysteem

Een draadsysteem tegen vogels is door het gebruik van dunne nylon gecoate rvs-draden een vrijwel onzichtbaar systeem dat voorkomt dat vogels kunnen landen. Het systeem vormt een flexibele en permanente oplossing en is ideaal op plaatsen waar u wilt dat de vogelwering niet opvalt.

Vogelnetten

Voor grote objecten zijn vogelnetten de meest gebruikte methode tegen vogeloverlast. Wij hebben mogelijkheden voor diverse maaswijdten. Ze zijn inzetbaar op beschutte plaatsen op gebouwen en daken waar vogels nestelen en zeer geschikt voor balkons.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten kunt u bellen of contact opnemen via het formulier

Kerktoren Veeteeltstraat 108 Amsterdam

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing

Onze faunaspecialist komt graag bij u op locatie voor een vrijblijvend en passend advies. Door onze jarenlange ervaring is er niets wat wij niet hebben meegemaakt op het gebied van vogelwering. Wij verhelpen ook graag effectief úw vogeloverlast!

Dus bent u op zoek naar een permanente oplossing voor uw vogelprobleem of juist een onzichtbare, naar een oplossing die ook op grote hoogte te plaatsen is of juist flexibiliteit biedt? Onze oplossingen zijn hoe dan ook diervriendelijk en we komen graag bij u op locatie voor een gratis inspectie!

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Wij zijn van mening dat zaken doen op een verantwoorde manier een positieve impact op de maatschappij heeft. Als dienstverlenend bedrijf op het gebied van vogelwering en het bestrijden van plaagdieren en ongedierte doen wij er alles aan om uw onderneming of woonomgeving volledig te beschermen tegen muizen, ratten, kruipende en vliegende insecten, houtaantasters, én vogels!

Al onze servicemedewerkers zijn ervaren vakmensen, opgeleid en servicegericht en voldoen aan alle wettelijke eisen die de ongediertebranche voorschrijft. Laat ook uw bedrijf of woning beschermen tegen vogels! Voor kwaliteit moet u bij EWS Fauna management zijn.

EWS FAUNA MANAGEMENT

EWS Faunabeheer is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met vogels en wild. Deze dieren vallen normaal gesproken niet onder de typische plaagdierbeheersingsdiensten, maar kunnen toch ernstige schade of overlast veroorzaken. Goed faunabeheer beperkt en voorkomt schade aan dieren in het wild en lost tegelijkertijd problemen van klanten op.

Wilt u een adviseur spreken?

René de Haas

Technical & Commercial Advisor Pest Control & Bird Control

r.dehaas@ews-group.com
+31 6 38656198

Vraag een inspectie aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.