Skip to content

Schip begassen

Schepen bestaan vaak (voor een gedeelte) uit een houten constructie. Deze constructie kan zowel zichtbaar als niet-zichtbaar zijn. Houtaantastende insecten als boktor, houtworm, spinthoutkever en de bonte knaagkever kunnen in uw schip, sloep of jacht aanwezig zijn. Om de houtaantasters te bestrijden heeft EWS de perfecte oplossing: het schip begassen!

Het te begassen schip of het te begassen jacht wordt gasdicht gemaakt en beveiligd tegen toegang door onbevoegden. Het schip of het jacht zal ingepakt worden in gasdichte tarps. Het gas wordt ingebracht en gedurende een periode van 48 uur zal de concentratie nauwlettend worden opgevolgd.

Zodra de juiste concentratie is bereikt om het houtaantastende insect af te doden, wordt de scheepsbegassing of jacht begassing beëindigd en gaat EWS over op ventilatie.

 

Wilt u direct een aanvraag doen? Vul dan het formulier in via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze diensten? Bij vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Paul-van-Luit-nl
Paul van Luit

Business Relationship Manager

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.