Skip to content

Begassen stambonenkever

De stambonenkever (Acanthoscelides obtectus Say) is een kever van ongeveer 3 tot 5 mm lang en is olijfbruin van kleur met donkerbruine vlekken. De dekschilden bedekken slechts een gedeelte van het lijf. De ontwikkelingsduur van ei tot volwassen stambonenkever is zo’n 70 tot 80 dagen bij een temperatuur van 13 graden. De stambonenkever bevindt zich voornamelijk in voorraden van witte, bruine, kievits- en tuinbonen.

EWS kan voorraden welke zijn besmet met de stambonenkever begassen. Wij begassen stambonenkever in besmette voorraden in de volgende vormen: bulk, zakgoed, bigbags, silo’s, duwbakken en containers. Door middel van een begassing zullen de voorraadaantasters in alle levensstadia worden afgedood.

Wilt u direct een aanvraag doen? Vul dan het formulier in via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze diensten? Bij vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Paul-van-Luit-nl
Paul van Luit

Business Relationship Manager

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.