Skip to content

Woning begassen

Uw woning is uw kostbaarste bezit, uw thuis. Houtaantastende insecten kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan uw woning. EWS heeft meerdere mogelijkheden om uw woning/huis te beschermen tegen verdere aantasting. Wanneer de traditionele houtverduurzamingsmethoden niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld doordat u moet slopen om de aantasting te bereiken, is woning begassing dé oplossing!

De te begassen woning / het te begassen huis wordt gasdicht gemaakt en beveiligd tegen toegang door onbevoegden. De woning zal ingepakt worden in gasdichte zeilen. Het gas wordt ingebracht en gedurende een periode van 48 uur zal de concentratie nauwlettend worden opgevolgd.

Zodra de juiste concentratie is bereikt om het houtaantastende insect af te doden, wordt de woning begassing beëindigd en gaat EWS over op ventilatie van de woning.

Wilt u direct een aanvraag doen? Vul dan het formulier in via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze diensten? Bij vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Paul-van-Luit-nl
Paul van Luit

Business Relationship Manager

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.