Skip to content

Luchtkwaliteit

360° aanpak voor zuivere binnenlucht

Zet nu de eerste stap naar zuivere binnenlucht

We brengen gemiddeld 90% van onze tijd in besloten ruimte door, in de auto of in het openbaar vervoer, op kantoor en na de werkdag lekker gezellig op de bank. Jammer genoeg staat de kwaliteit van de binnenlucht onder zware druk, zuivere lucht in al onze leefruimten is een luxeproduct.

AIR QUALITY van EWS Group maakt gebruik van een gevalideerde 360° aanpak, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek, om de kwaliteit van de binnenlucht in uw ruimten snel en betrouwbaar te kwantificeren.​

Factoren afname kwaliteit binnenlucht

De kwaliteit van binnenlucht wordt bepaald door vele factoren. Door onvoldoende ventilatie stapelt uitgeademd kooldioxide zich op.

Wat merkt u?

  • Vermoeidheid;
  • Concentratiestoornissen;
  • Hoofdpijn

Stofdeeltjes worden verspreid en vervuilen de lucht. Deze stofdeeltjes dringen diep de longen binnen. Dit geldt ook voor chemicaliën uit verf, meubilair, vloerbekleding en reinigingsproducten.

Wat merkt u:

  • De luchtwegen worden geprikkeld;
  • Ademhalingsproblemen;
  • Prikkende ogen;
  • Allergische reacties.

Waarom is gezonde binnenlucht belangrijk?

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten kunt u bellen of contact opnemen via het formulier

Luchtkwaliteit scans

Aan de hand van verschillende onderdelen (o.a. een inventarisatie, enquête en metingen op locatie) brengen we alle bronnen en oorzaken van de vervuiling in kaart. U kunt de scan eventueel uitbreiden met een chemische analyse en/of microbiologisch onderzoek.
QUICK SCAN
CHEM SCAN
FULL SCAN
Inventarisatie
Locatiebezoek
Plan van aanpak
Enquête
Meting
Chemische analyse
Fijnstof (deeltjes)
Microbiologisch onderzoek
Rapportage / advies
Meten, rapporteren en dan..?

Welke scan u ook laat uitvoeren, we zullen u altijd voorzien van een complete rapportage. Zo weet u precies hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit binnen uw organisatie. Maar wat dan?

tandaard binnen onze rapportages adviseren we ook een aantal maatregelen, waarmee u direct aan de slag kunt. Dit kan variëren van kleine facilitaire veranderingen tot grotere bouwkundige aanpassingen. Welke maatregelen u wel of niet laat uitvoeren is volledig aan u. Na verloop van tijd zullen we contact met u opnemen voor een evaluatie. Uiteraard zijn we in de tussentijd altijd bereikbaar voor vragen of extra ondersteuning.

Enkele tips om mee te beginnen

Stout Pijpleidingen

Na het eerste contact hebben wij een Full Scan ingepland met EWS Air Quality voor de controle van de luchtkwaliteit in één van onze kantoren. Het onderzoek is bij ons als zeer professioneel overgekomen en er werd goed de tijd genomen voor een duidelijke uitleg. Na drie dagen meten ontvingen we een overzichtelijk adviesrapport. Wij gaan in de toekomst zeer zeker weer gebruik maken van hun uitstekende diensten.

Picture of Johan van Vuuren
Johan van Vuuren

Business Unit Manager

VMS Shipping Group

Enkele weken geleden hebben wij de luchtkwaliteit op ons kantoor laten controleren middels de Full Scan van Air Quality. De rapportage naar aanleiding van de meting heeft ons een goed inzicht gegeven over het klimaat op kantoor. Het opvolgen van het advies en de aanbevelingen heeft geresulteerd in minder vermoeidheid en minder klachten met betrekking tot droge ogen waar we eerder mee te maken hebben gehad.

Picture of Erik van der Wiel
Erik van der Wiel

Managing director

Onderstaande bedrijven gingen u al voor:

Wilt u een adviseur spreken?

Terence Carnegie

Operations Manager

t.carnegie@ews-group.com
+31 6 81485727

Neem contact op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.