Skip to content

Als onderdeel van Integrated Pest Management (IPM) voert EWS ook bouwkundige inspecties uit. Dit doen onze plaagdiermanagers met behulp van een hiervoor speciaal ontwikkelde Service app. Hierin rapporteren wij onze bevindingen en adviezen.

Bij het uitvoeren van een bouwkundige inspectie controleert EWS in welke mate uw pand ongedierte proof zal zijn. Zijn er open doorvoeren binnen in uw pand? Een kleine opening kan als toegangsdeur dienen voor muizen. Tijdens de bouw of verbouwing letten wij ook op schoonmaak, hygiëne, afvalstromen en beoordelen we installaties en technische ruimten. Mogelijke risico’s brengen onze bestrijdingstechnici in kaart. Hiermee willen we voorkomen dat plaagdieren alvast in uw pand gaan wonen voordat u deze zelf in gebruik genomen heeft.

Na de eerste 0-meting brengen wij de bouwkundige risico’s in kaart. Vaak vinden er meerdere inspecties tijdens de verschillende fases plaats. Vanaf casco dicht tot oplevering van het gebouwencomplex, inclusief voorzieningen en installaties. Het is van belang dat de maatregelen tijdig worden genomen gedurende een fase.

Onze bouwbevindingen worden gekoppeld aan adviezen en zorgen hierdoor dat ongedierte na oplevering het pand niet gemakkelijk binnen kunnen komen of in uw locatie zullen schuilen. Het EWS bouwkundige inspectierapport is inclusief illustrerende foto’s van bouwkundige gebreken gerelateerd aan plaagdierbeheersing. De app verwerkt ten slotte alle data tot een uitgebreide rapportage waar u als ondernemer of verantwoordelijke uw voordeel mee kunt doen.

Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op!