Skip to content

Pest control

PLAAGDIERPREVENTIE EN PLAAGDIERBESTRIJDING

Plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding zijn de kernactiviteiten van EWS Pest control. Onze specialisten lossen ieder plaagdierprobleem professioneel en discreet op en geven (werings-)adviezen om overlast en schade te voorkomen. Binnen plaagdiermanagement levert EWS Pest control het beste resultaat op basis van de uitgangspunten van IPM (Integrated Pest Management).

PROFESSIONALITEIT EN KWALITEIT

Onze kwaliteit krijgt vorm door mensen die hun vak verstaan. Ons team van ongediertebestrijders binnen EWS Pest control bestaat uit hoogopgeleide en gecertificeerde specialisten (ook wel IPM-servicetechnici genoemd). Ze zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Bovendien houden ze hun kennis up-to-date door regelmatig trainingen, cursussen en nascholingen te volgen. Zo garanderen wij een professionele werkwijze met veel aandacht voor de veiligheid van mens en milieu.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Foto Jan willem
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

Meer informatie