Skip to content

Ongediertebestrijding

Voorkom schade aan uw gebouwen en andere activa

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u last van ongedierte in huis of uw bedrijf? Voor de bescherming van uw woning of onderneming neemt u contact op met EWS Group. Sinds 1999 is onze divisie Pest control gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij uitkomst op het gebied van plaagdierpreventie. Bestrijding ongedierte brengt veel uitdagingen met zich mee, mede door steeds complexer wordende wet- en regelgeving. Bij EWS Group bent u aan het juiste adres voor een professioneel ongediertebestrijder.

Voorkom, signaleer en beheers

EWS Pest control zet maximaal in op preventie van ongedierte in plaats van ongediertebestrijding. Met advies op maat helpen wij u uw gebouw, merk en reputatie te beschermen. Alles volgens de laatste wet- en regelgeving en op basis van de principes van Integrated Pest Management (IPM). Met als uitgangspunt een plaagdierbeheersplan en een professionele samenwerking met u. Zo geven wij invulling aan duurzaam plaagdiermanagement voor uw bedrijf!

Heeft u een acuut probleem?​

Neem dan direct contact op met onze Technical & Commercial Advisor voor direct hulp

Ik wil weten welk plaagdier ik heb!

Waarom ongedierte laten bestrijden?

Ratten, muizen, mieren en kakkerlakken zijn slechts enkele voorbeelden van ongedierte, die overlast kunnen veroorzaken. Veel plaagdieren dragen ziektes met zich mee en kunnen bovendien schade aan gebouwen veroorzaken. Om die reden is het belangrijk om tijdig in te zetten op ongediertepreventie, zodat ongediertebestrijding kan worden voorkomen. Soms kunt u met eenvoudige maatregelen zelf ongedierte bestrijden, maar het probleem is niet altijd eigenhandig op te lossen. Succesvolle plaagdierbeheersing start daarom met het inhuren van een professional.

Hoe werkt ongediertebestrijding?

EWS Group geeft ongediertebestrijding op verschillende manieren vorm. Elke dierenplaag kan én mag door onze specialisten op een effectieve manier worden bestreden. Daarnaast ligt onze focus ook op plaagdiermanagement; preventie van ongedierte ter voorkoming van ongediertebestrijding. We lossen de problemen die plaagdieren veroorzaken dus niet alleen op, maar zetten ook en vooral maximaal in op preventie.

Plaagdierpreventie

Plaagdierpreventie vormt de kernactiviteit van EWS Pest control. Onze specialisten lossen ieder plaagdierprobleem professioneel en discreet op en geven adviezen om overlast en schade te voorkomen. Binnen plaagdiermanagement levert EWS Pest control het beste resultaat op basis van de uitgangspunten van Integrated Pest Management (IPM).

Waarom kiezen voor professionele ongediertebestrijding?

Doe een beroep op EWS Group en profiteer van onze professionele aanpak. Als deskundig ongedierte bestrijder zijn wij gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor particulieren en ongediertebestrijding voor bedrijven en overheden. Verder zijn we een gecertificeerd bedrijf en hanteren we voor elk probleem een unieke aanpak. Maatwerk is onze kracht!

Professionaliteit en kwaliteit in ongediertebestrijding

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door mensen die hun vak verstaan. Het team van ongediertebestrijders binnen EWS Pest control bestaat uit hoogopgeleide en gecertificeerde specialisten, ook wel IPM-servicetechnici genoemd. Ze zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en houden bovendien hun kennis up-to-date door regelmatig trainingen, cursussen en nascholingen te volgen. Zo garanderen we een professionele werkwijze met veel aandacht voor de veiligheid van zowel mens als milieu. Deze werkwijze is bovendien duurzaam.

Voor andere duurzame vormen van plaagdier- en ongediertebestrijding, wijzen we u graag op de biobehandelingen die onze divisie Bio treatment aanbiedt.

Wilt u een adviseur spreken over ongediertebestrijding?

Voor meer informatie over ongediertebestrijding kunt u bellen of contact opnemen via het formulier.

Reviews ongediertebestrijding

Wat klanten zeggen...

JAN MINZE ZOMER
JAN MINZE ZOMERManager Plant en Dier van WILDLANDS
Lees verder
Als dierenpark hebben wij niet de illusie het park helemaal plaagdiervrij te kunnen houden, maar we doen er alles aan om ongenode gasten buiten de poorten te houden. Voorkomen is beter dan genezen en daarom werken wij graag samen met EWS. Er wordt met ons meegekeken, meegedacht en advies gegeven, vaak al vooraf. Niet alleen krijgen we tips en expertise op het gebied van de dieren en beplanting, maar ook over kruipruimtes, afvalscheiding, gebouwen en zelfs verbeterpunten binnen de horeca om ongenode gasten zo min mogelijk de kans te geven het dierenpark te betreden. Door deze samenwerking kunnen wij ons vooral richten op waar we goed in zijn: onze bezoekers een fijne dag uit bezorgen.”

Neem contact op met EWS Group voor ongedierte preventie

Uw huis of bedrijf door middel van ongediertebestrijding beschermen tegen ongenode gasten?
Aarzel niet en neem contact met ons op voor acute bestrijding of de preventie van ongedierte. We voorzien
u graag van een advies op maat en vertrekken pas wanneer ook u tevreden bent!

Overigens bieden wij ook diensten op het gebied van fauna management bijvoorbeeld bij vogeloverlast.

Prijzen ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte en bent u benieuwd naar de ongediertebestrijding prijs? De uiteindelijke prijzen ongediertebestrijding zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u last van heeft en welke maatregelen er nodig zijn om de plaagdieren te bestrijden.
Vraag gerust een vrijblijvende prijsindicatie bij ons aan. We helpen u namelijk graag op weg!

Wilt u een adviseur spreken over ongediertebestrijding?

Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

j.vanderhoeven@ews-group.com
+31 6 82574349

Neem contact met ons op voor meer informatie over ongediertebestrijding!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.