Skip to content

Huis en Tuin

 

Heeft u ongedierte ontdekt in uw huis of tuin? Geen paniek. Of het nu gaat om ratten, muizen, wespen, kakkerlakken of houtworm: EWS Pest control biedt de helpende hand. Onze specialisten bestrijden dierplagen snel en discreet.

EWS Pest control private
KAKKERLAKKEN
EWS Pest control private
SPINNEN
EWS Pest control private
MIEREN
EWS Pest control private
VLIEGEN
EWS Pest control private
MUIZEN
EWS Pest control private
WESPEN
EWS Pest control private
RATTEN
EWS Pest control private
ZILVERVISJES

Snelle responstijd
De specialisten van EWS Pest control begrijpen dat ongedierte in huis
erg vervelend is en u hier zo snel mogelijk vanaf wil. Daarom reageren wij snel en pakken wij de overlast doelgericht aan. Onze specialist komt bij u langs om de plaag te lokaliseren en indien mogelijk direct op te lossen. Bovendien krijgt u advies over het voorkomen van het probleem in de toekomst.

 

Niet-schadelijke bestrijdingsmiddelen
EWS Pest control richt zich voornamelijk op het adviseren van u als klant en het nemen van preventieve maatregelen. Indien bestrijding gewenst is, gebeurt dit op basis van het IPM-principe. EWS Pest control maakt enkel gebruik van veilige, toegestane en professionele bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn niet schadelijk voor uzelf, uw kinderen, uw huisdieren of de gebruiker wanneer zij toegepast worden volgens het wettelijk gebruiksvoorschrift. Onze technicus stemt de bestrijdingswijze en bijbehorende middelen af op uw situatie.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie