Skip to content

Wespen bestrijden

Schakel een ervaren ongediertebestrijder in

Wespen zijn de meeste mensen een doorn in het oog. Ze ergeren zich aan het zoemende geluid en zijn soms ook terecht bang voor een pijnlijke wespensteek. Vooral in de zomer zoemen wespen graag rond terrassen, maar ook in tuinen zijn ze vaak te vinden. In het ergste geval bouwen ze een nest in een woning of gebouw. Heeft u last van wespen in of rondom uw huis? Ga niet zelf aan de slag met wespen bestrijden, maar roep de hulp in van een ervaren die bedreven is in ongediertebestrijding voor particulieren. EWS Group komt graag in actie bij wespen weren in en rondom huis.

Wespen verwijderen in uw huis en tuin

Wespen vallen mensen regelmatig lastig en dit resulteert meestal in paniek. In hun zoektocht naar voedsel kunnen ze soms zelfs agressief uitvallen. Ze steken en dit kan verkeerd uitpakken wanneer iemand allergisch is voor een wespensteek. Wespen verdelgen is daarom aan te raden, vooral wanneer u er veel last van heeft. Wespen verwijderen of weren in huis en de tuin is mogelijk dankzij de aanpak van onze ervaren ongediertebestrijders. Schakel ons in om dit op de juiste wijze te behandelen.

Hoe ontstaat een wespenplaag?

Bij wespen bestrijden is het belangrijk om de bron of oorzaak van de wespenplaag te achterhalen. Wespen komen vaak af op zoete dranken, vlees en ander voedsel. Ze voeden zich voornamelijk met het zoete braakstof van hun eigen larven, maar wanneer het einde van de zomer in zicht is, zijn er vaak amper larven te vinden. Om die reden zoemen ze vaak in de buurt van huizen en tuinen. Ontdekt u een wespennest in uw woning? Kom dan onmiddellijk in actie door het wespennest te laten verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Zelf een nest met wespen verdelgen is geen goed idee, want met één verkeerde beweging komen er mogelijk honderden wespen op u af.

Zorgvuldig wespen bestrijden

Wespen bestrijden of een nest laten verwijderen? Vertrouw wespen verwijderen toe aan gespecialiseerde ongediertebestrijders. Bij EWS Group weten we precies hoe wespen te bestrijden. Wespen zijn namelijk ook nuttig voor de natuur en daarom is de juiste aanpak essentieel. Gelukkig weten onze ervaren specialisten hoe een wespennest effectief en snel te verwijderen. Dankzij de nodige precisie heeft u geen last meer van zoemende wespen in uw huis of tuin. Voorkomen is beter dan genezen en daarom leggen we u ook graag uit wat u kunt doen om overlast door wespen tegen te gaan. Meer weten over ongedierte voorkomen? EWS Group heeft zich ook gespecialiseerd in Integrated Pest Management, het voorkomen van ongedierte bij particulieren en bedrijven.

Last van een wespenplaag? Neem contact op met EWS Group

Wespen weren en verwijderen? Effectief wespen bestrijden is mogelijk dankzij de inzet van EWS Group. We komen altijd snel in actie bij verwijderen van wespen of een wespennest. Behalve ongediertebestrijding voor particulieren richten we ons ook op ongediertebestrijding voor bedrijven en overheden. Van welke vorm van ongedierte u ook last heeft, doe een beroep op onze ongediertebestrijders voor een grondige en zorgvuldige aanpak. Neemt u bij wespen bestrijden snel contact met ons op?

Heeft u een acuut probleem?​

Neem dan direct contact op met onze Technical & Commercial Advisor voor direct hulp

Ik wil weten welk plaagdier ik heb!

Voorkomen is beter dan bestrijden

EWS Pest control is gespecialiseerd in het oplossen van elk plaagprobleem op een professionele en discrete manier. De IPM-servicetechnici van EWS zijn op de hoogte van de toepasselijke wetgeving en bieden het beste resultaat op basis van de principes van Integrated Pest Management (IPM).
Preventie_pest-control - square

EWS PEST CONTROL

EWS Pest control is gespecialiseerd in het oplossen van elk plaagprobleem op een professionele en discrete manier. De IPM servicetechnici van EWS zijn op de hoogte van de toepasselijke wetgeving en bieden het beste resultaat op basis van de principes van Integrated Pest Management (IPM).

Wilt u een adviseur spreken over ongediertebestrijding?

Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

j.vanderhoeven@ews-group.com
+31 6 82574349

Neem contact met ons op voor meer informatie over ongediertebestrijding!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.