Skip to content

Wespen bestrijding

Last van wespen en op zoek naar snelle wespen bestrijding? Veel wespen of een wespennest kan in uw woning of tuin ernstige overlast veroorzaken. Wespenoverlast en wespennesten komen voornamelijk in het zomerseizoen voor. In een wespennest zijn vaak duizenden wespen aanwezig en deze worden agressief wanneer het nest wordt verstoord. Een wespensteek is pijnlijk en kan in geval van allergie leiden tot een anafylactische shock. Laat een specialist van EWS Pest control het wespennest verwijderen en wespen bestrijden om verdere overlast te voorkomen.

Wespen zijn zeer nuttig en hebben een duidelijke functie in de natuur. Wespen bestrijding dient dan ook met zorg en weloverwogen te worden uitgevoerd. De ervaren specialisten van EWS Pest control verwijderen het wespennest snel en effectief!

Twijfelt u of last heeft van bijen of wespen? Bijen bestrijden is niet toegestaan, maar om overlast tegen te gaan kan een bijennest wel verplaatst worden. Hiervoor verwijzen wij graag naar een lokale imker die hierin is gespecialiseerd en zodoende bijdraagt aan ieders welzijn. Op de website van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) vindt u meer informatie en de contactgegevens van imkers bij u in de buurt. 

Wilt u meer weten over het verschil tussen wespen of bijen? Lees meer

Dus wilt u geen wespen meer in uw huis of tuin of wilt u een wespennest verwijderen? Bel of mail snel naar +31 183-301270 / info.pestcontrol@ews-group.com

Wil

EWS Pest control private
Wespen

alle uitgelichte plaagdieren

EWS Pest control private
KAKKERLAKKEN
EWS Pest control private
SPINNEN
EWS Pest control private
MIEREN
EWS Pest control private
VLIEGEN
EWS Pest control private
MUIZEN
EWS Pest control private
WESPEN
EWS Pest control private
RATTEN
EWS Pest control private
ZILVERVISJES
Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie