Skip to content

Plaagdiermanagement

Effectief preventief!

Uw merk en reputatie beschermen?

Hygiëne en (voedsel-)veiligheid. Belangrijke normen binnen uw bedrijf of instelling. U doet er alles aan om deze op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen én te houden! Zo beschermt u uw merk en uw reputatie.

De divisie Pest control van EWS Group is al sinds 1999 actief in de ongediertebestrijding en is bij uitstek uw partner als het aankomt op preventie binnen bedrijven. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten staan voor u klaar om u te helpen uw professionele omgeving volgens de laatste wet- en regelgeving te vrijwaren van plaagdieren. Met een advies op maat!

Integrated Pest Management (IPM)

Zo’n advies is gebaseerd op de principes van Integrated Pest Management (IPM) en voldoet aan alle eisen waaraan u als ondernemer of als kwaliteitsmanager van een bedrijf of instelling moet voldoen volgens de regelgeving die door de overheid of de branche is opgelegd.

Samenwerking

Samenwerking tussen u en EWS Pest control staat hierbij centraal. Als onderdeel van IPM, maar bovenal omdat wij u als klant van maatwerk willen voorzien. Wij denken met u mee, verplaatsen ons in uw specifieke situatie en helpen u invulling te geven aan bijvoorbeeld de eisen van de HACCP-hygiënecode. Via ons online rapportagesysteem, de EWS-portal, heeft u altijd inzicht in de actuele stand van zaken. Zo ontvangt u met een gerust hart de NVWA-inspecteur!

Plaagdierpreventie

Bescherm uw merk en reputatie! Dat vraagt om plaagdierpreventie, dat vraagt om IPM. IPM zet in op het voorkómen in plaats van bestrijden van plaagdieren. Het is een duurzame aanpak die een duurzame samenwerking tussen klant en plaagdierbeheerser vereist. Als professioneel plaagdierbeheerser gaan wij die samenwerking graag met u aan! Neemt u contact met ons op, dan horen we graag waar uw uitdagingen liggen en bespreken we de mogelijkheden.

Alle activiteiten en resultaten inzichtelijk

Het succes van plaagdiermanagement valt of staat met de samenwerking tussen u als klant en ons als professional. Aan de basis van onze samenwerking ligt het plaagdierbeheersplan. De daaruit voortvloeiende adviezen, afspraken, voortgang en resultaten worden vastgelegd in de EWS-portal, ons online rapportagesysteem. In de portal vindt u eveneens een plattegrond van uw locatie, waarop alle monitoringspunten zijn aangeduid.

Dashboard

Planning

Heatmap/plattegrond

Rapportages

Meldingen

en veel meer

Wilt u een adviseur spreken?

Voor meer informatie kunt u bellen of contact opnemen via het formulier

EWS PEST CONTROL

EWS Pest control is gespecialiseerd in het oplossen van elk plaagprobleem op een professionele en discrete manier. De IPM servicetechnici van EWS zijn op de hoogte van de toepasselijke wetgeving en bieden het beste resultaat op basis van de principes van Integrated Pest Management (IPM).

Wilt u een adviseur spreken over ongediertebestrijding?

Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

j.vanderhoeven@ews-group.com
+31 6 82574349

Neem contact met ons op voor meer informatie over ongediertebestrijding!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.