Skip to content

Plaagdiermanagement

EWS Pest control is gespecialiseerd in de preventie en bestrijding van plaagdieren en ongedierte. Met specialisten op het gebied van onder andere bedrijfshygiëne, houtverduurzaming, faunabeheer en vogelwering, en met een 24-uursservice en eigen determinatielaboratorium is EWS Pest control hét aanspreekpunt voor overheid, bedrijven en particulieren. Naast een gedegen allround kennis van plaagdieren en werings- en bestrijdingsmethoden beschikken al onze mensen over één of meerdere specialismen.

Tijdens een regulier bezoek van onze IPM-servicetechnicus wordt de aanwezigheid van ongedierte in en om uw (bedrijfs-)pand gecontroleerd. We voorkomen dat overlast van plaagdieren ontstaat en lossen de overlast van aanwezige plaagdieren op. Zo voldoet u aan alle wettelijke eisen en kan u uw bedrijfsproces ongestoord voortzetten.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.