Skip to content

Agrarische sector

EWS Pest control

Plaagdieren zoals ratten, muizen, vliegende insecten en vogels kunnen veel overlast veroorzaken binnen de agrarische sector. De dieren kunnen de leefomgeving van mens en dier verstoren door ziektes over te brengen of de voervoorraad te besmetten. Ook kunnen ze machines beschadigen of kabels doorknagen.

Om plaagdieren te weren en de overlast tot een minimum te beperken is continue monitoring en bestrijding noodzakelijk. Per 1 januari 2017 is het buitengebruik van anticoagulantia per wet verboden. Deze wetswijziging vraagt om een nog intensievere ongediertebestrijding op basis van het IPM-principe. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen, wijzigingen in bedrijfsprocessen en trainingen voor u en uw personeel.

EWS Pest Control is gespecialiseerd in het toepassen van Integrated Pest Management, waardoor wij zonder het gebruik van anticoagulantia plaagdieren kunnen weren en indien nodig bestrijden.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie