Skip to content

Gezondheidszorg

EWS Pest control

Binnen de gezondheidszorg is goede hygiëne cruciaal. Locaties en faciliteiten dienen zo schoon en steriel mogelijk te zijn om eventuele infecties te voorkomen. Ziekenhuizen, verzorgingshuizen, enz. zijn vaak in het bezit van een professionele keuken, een restaurant en voedselverkooppunten. Omdat de aanwezigheid van plaagdieren kan leiden tot de besmetting van patiënten, bezoekers en personeel, is preventie, monitoring en bestrijding dus van het allergrootste belang.

EWS Pest control heeft jarenlange ervaring met plaagdierpreventie en ongediertebestrijding in de gezondheidszorg. Hierbij richten wij ons vooral op preventie om zo ongewenste situaties, klachten en imagoschade te voorkomen. Onze medewerkers zijn bekend met alle geldende normen en begeleiden u en uw personeel om aan deze strenge auditnormen te voldoen.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie