Skip to content
EWS Pest control

Musea beheren het cultureel erfgoed van Nederland. Het is belangrijk om deze waardevolle zaken te beschermen, zodat wij dit erfgoed nog generaties lang door kunnen geven. De aanwezigheid van knaagdieren, insecten en ander ongedierte brengt dit in gevaar. Deze plaagdieren kunnen schade aan de collectie toebrengen, het museum vervuilen, schade toebrengen aan het gebouw en zelfs bezoekers besmetten.

EWS Pest control is toonaangevend binnen de Nederlandse museumwereld en kan u helpen met de bescherming en conservering van uw collectie. Wij voeren regelmatig inspecties uit om eventuele risico’s vroegtijdig te identificeren. Zo kan direct actie worden ondernomen wanneer dit nodig is. U en uw medewerkers kunnen alle bevindingen, acties en resultaten van deze inspecties inzien via ons digitale registratiesysteem EWS Portal.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie