Skip to content

Retail & detailhandel

EWS Pest control

In de retail en detailhandel is naast productaanbod en gastvrijheid ook de beleving van de klant van essentieel belang voor een goede reputatie. Een slechte hygiëne of de aanwezigheid van plaagdieren kunnen uw reputatie negatief beïnvloeden met imagoschade als gevolg. Een mooi en schoon pand is het visitekaartje van uw bedrijf.

Plaagdieren kunnen meeliften met de verschillende goederen die uw magazijn binnenkomen en verlaten. Supermarktketens, MKB’ers en winkeliers geven aan dat ze vooral van muizen en insecten steeds meer overlast ervaren.

EWS Pest control heeft ervaring met plaagdierpreventie binnen de retail en de detailhandel. Onze medewerkers informeren u over eventuele risico’s en stellen in samenspraak met u een plaagdierbeheersplan op. Dit plan bestaat uit preventieve maatregelen, monitoring en indien nodig een effectieve ongediertebestrijding.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie