Skip to content

Transport & logistiek

EWS Pest control

De markt voor transport en opslag van goederen wordt steeds intensiever. Grote volumes goederen komen continu uw opslag binnen of verlaten deze. Dit geeft ongedierte de kans om zich in hoog tempo te verspreiden. Om dit te voorkomen en uw goederen en die van uw opdrachtgever te beschermen, is intensieve plaagdierpreventie en -bestrijding van cruciaal belang. Een voorbeeld van een preventieve maatregel is een gedegen ingangscontrole, waarbij plaagdieren gesignaleerd worden nog voordat u overlast ervaart.

Tijd is kostbaar in transport en logistiek. Vertraging, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van plaagdieren of ongedierte, is dus onaanvaardbaar. Plaagdieren mogen dan ook geen hinder veroorzaken gedurende uw dagelijkse werkzaamheden. EWS Pest control weert de plaagdieren en bestrijdt deze wanneer nodig. Kortom, uw opslag is bij EWS Pest control in goede handen!

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie