Skip to content

Vervoersbedrijven

EWS Pest control

Bushaltes, tramhaltes, treinstations en parkeergarages zijn vaak sterk vervuild. Passagiers, bezoekers en overige gebruikers laten hier etensresten, verpakkingen en ander afval achter. Deze vervuiling maakt de locaties tot een prettige verblijfsplaats voor plaagdieren en ander ongedierte. Dit kan veel overlast veroorzaken, die lastig te bestrijden is. Daarnaast kan het transportmiddel zelf besmet raken met plaagdieren zoals vlooien, bedwantsen of andere hinderlijke insecten of mijten.

EWS Pest control heeft jarenlange ervaring met ongediertebestrijding en het toepassen van IPM voor vervoersbedrijven. Hierbij zijn vooral preventie en monitoring zeer belangrijk. EWS Pest control kan indien nodig ook bouwkundige aanpassingen doen om zo de wering te optimaliseren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid avond- en nachtbehandelingen uit te voeren aansluitend op de schoonmaakwerkzaamheden in bussen, trams en treinen.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie