Skip to content

Voedingsmiddelenindustrie

EWS Pest control

Binnen de voedingsmiddelenindustrie is hygiënisch werken van essentieel belang. Bedrijven moeten voldoen aan strenge hygiëne- en kwaliteitseisen om de voedselveiligheid te garanderen. Plaagdiermanagement is hierin een onmisbare factor. Het nemen van zowel preventieve als repressieve bestrijdingsmaatregelen voorkomt eventuele vervuiling of besmetting van levensmiddelen. De medewerkers van EWS Pest control hebben up-to-date kennis van alle geldende normen (HACCP, BRC, IFS, AIB, M&S, GMP+, etc.) en begeleiden u en uw medewerkers om aan deze strenge auditnormen te voldoen.

De services van EWS Pest control bestaan uit het uitvoeren van een nulmeting, installatie, eventuele bouwkundige aanpassingen, onderhoud, controle, coaching en registratie. Dit alles gebeurt conform de eisen op het gebied van Integrated Pest Management.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie