Skip to content

Wooncorporaties

EWS Pest control

Als verhuurder of VVE is het woongenot van uw huurders van groot belang. Overlast door knaagdieren of ander ongedierte zoals wespen, zilvervisjes en motmuggen leidt tot ontevreden huurders en verslechterd woongenot. Daarnaast kunnen knaagdieren en hout aantastende insecten de constructie en fundering van gebouwen of woningen aantasten en grote schade aanrichten. Door continue monitoring, preventieve maatregelen, directe ongediertebestrijding en het adviseren van huurders en eigenaren over IPM, kunnen eventuele toekomstige problemen worden voorkomen.

EWS Pest control handelt als partner van de verhurende partij en onderhoudt contact met zowel de hurende als verhurende partij. Daarnaast worden alle resultaten en bevindingen van een bezoek geregistreerd en zijn deze 24/7 te raadplegen via EWS Portal. Zo vormt EWS Pest control een schakel tussen huurder en verhuurder.

Ook voor vogelwering kunt u terecht bij de EWS Group. Meer informatie vindt u onder EWS Fauna Management.

Afspraak maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende inspectie. Wij bieden u direct inzicht in onze mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Jan-willem-van-der-Hoeven-nl
Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie