Skip to content

Effectieve oplossingen voor uw vogelprobleem

Bescherm uw bedrijfspand, wagenpark en de gezondheid van uw medewerker

Plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding zijn de kernactiviteiten van EWS Pest control. Onze specialisten lossen ieder plaagdierprobleem professioneel en discreet op en geven (werings-)adviezen om overlast en schade te voorkomen. Binnen plaagdiermanagement levert EWS Pest control het beste resultaat op basis van de uitgangspunten van IPM (Integrated Pest Management).

Onze kwaliteit krijgt vorm door mensen die hun vak verstaan. Ons team van ongediertebestrijders binnen EWS Pest control bestaat uit hoogopgeleide en gecertificeerde specialisten (ook wel IPM-servicetechnici genoemd). Ze zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Bovendien houden ze hun kennis up-to-date door regelmatig trainingen, cursussen en nascholingen te volgen. Zo garanderen wij een professionele werkwijze met veel aandacht voor de veiligheid van mens en milieu.

Integrated Pest Management (IPM)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een of meerdere van onze oplossingen? Onze adviseurs staan u graag te woord. U kunt bellen of contact opnemen via het formulier

Houtworm

Als modulair ontwerp past een lasersysteem zich aan uw specifieke behoeften aan en biedt het veelzijdige plaatsingsopties. Of het nu gaat om daken, open ruimtes of zitplekken.

Bedwantsen

Het Flock Off-systeem is een humane oplossing om te voorkomen dat vogels op landen. Wanneer vogels in de buurt vliegen, verstoort Flock Off een belangrijk eiwit dat wordt gebruikt om te navigeren.

Prof. desinfectie

De behandeling bestaat uit het vernevelen van ruimtes zonder oppervlakken te beschadigen en doodt tot 99,9% bacteriën en virussen.

Vogelwering

Bescherm uw bedrijfspand, wagenpark en de gezondheid van uw medewerker met effectieve oplossingen voor uw vogelprobleem

Huis en Tuin

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een of meerdere van onze oplossingen? Onze adviseurs staan u graag te woord. U kunt bellen of contact opnemen via het formulier

Waarom kiezen voor BMSB behandeling van EWS Group

Waarom kiezen voor BMSB behandeling bij EWS...

Erkend BMSB-behandelaar in Europa;

In-house kennis en expertise;

Snelle doorlooptijden van behandelingen;

Flexibele aanlevermogelijkheden en ruime openingstijden op behandellocaties;

Geen omkijken naar het natransport naar de exportterminal;

Eén vaste BMSB-behandelpartner in heel West-Europa.

Aan de maatregelen voldoen én uw afvaart halen? De ervaren professionals van EWS Group rusten niet voordat de puzzel gelegd is. Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Reviews

Wat klanten zeggen

JAN MINZE ZOMER
JAN MINZE ZOMERManager Plant en Dier van WILDLANDS
Lees verder
Als dierenpark hebben wij niet de illusie het park helemaal plaagdiervrij te kunnen houden, maar we doen er alles aan om ongenode gasten buiten de poorten te houden. Voorkomen is beter dan genezen en daarom werken wij graag samen met EWS. Er wordt met ons meegekeken, meegedacht en advies gegeven, vaak al vooraf. Niet alleen krijgen we tips en expertise op het gebied van de dieren en beplanting, maar ook over kruipruimtes, afvalscheiding, gebouwen en zelfs verbeterpunten binnen de horeca om ongenode gasten zo min mogelijk de kans te geven het dierenpark te betreden. Door deze samenwerking kunnen wij ons vooral richten op waar we goed in zijn: onze bezoekers een fijne dag uit bezorgen.”
Wilt u een adviseur spreken?

Voor meer informatie kunt u bellen of contact opnemen via het formulier

Actueel

Mis niks!
Lees hier het pest control nieuws

EWS PEST CONTROL

EWS ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het professioneel en discreet oplossen van elk ongedierteprobleem. De servicemonteurs van EWS zijn op de hoogte van de geldende wetgeving en zorgen voor het beste resultaat op basis van de principes van Integrated Pest Management (IPM).

Wilt u een adviseur spreken?

Jan-Willem van der Hoeven

Technical & Commercial Advisor

j.vanderhoeven@ews-group.com
+31 6 82574349

Vraag een inspectie aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VUL HET CONTACTFORMULIER IN VOOR EEN BEHANDELING OF ADVIES.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.