Skip to content

 

VacQPack staat 23 en 24 februari op Chocoa 2017 in Amsterdam. Op deze beurs ontmoet u cacaoboeren, producenten van cacaoproducten, chocoladeproducenten, dienstverleners uit de cacao-industrie en producenten uit de cacao-verwerkingsindustrie. De Chocoa Trade Fair is een plaats waar mensen uit allerlei takken binnen de cacao-industrie contacten kunnen leggen.

VacQPack bevindt zich voornamelijk vooraan in het proces van het verwerken van cacao. Wanneer de cacao ingepakt wordt om overzees te vervoeren, kan VacQPack u het best in uw voordeel helpen. VacQPack is gespecialiseerd in biologische kwaliteitsbeheersing en in het uitvoeren van bio behandelingen in grootformaat vacuümverpakkingen middels een gepatenteerd ventiel. Deze MAP (modofied atmosphere packaging) methode flusht uw voorraden met stikstof of kooldioxide om zo het zuurstofgehalte te verlagen.

Op deze manier beschermt VacQPack de cacao tegen eventuele bedreigingen, zoals voorraad aantastende insecten, vocht en schimmels, al voor de cacao overzees vervoerd gaat worden. Risico’s die aanzienlijk groter zijn wanneer er in traditionele jute zakken wordt verpakt en verscheept. Middels deze methode borgt u de kwaliteit van de verpakte cacao en verlengt u de houdbaarheid. Dit alles gebeurt op een biologische manier. Zelfs tijdens het verschepen en gedurende de opslag nadien blijft de VacQPack verpakking uw kostbare cacao beschermen!

Bent u benieuwd naar wat VacQPack voor uw organisatie kan betekenen? Bezoek ons dan op de Chocoa!

Klik hier voor meer informatie over VacQPack.
Klik hier voor meer informatie over de Chocoa beurs.